Jobs

There are no international jobs at the moment.

There are currently 3 vacancies open for Verhagen IT Group HQ (Lobith)


ICT Support Engineer/ICT servicedeskmedewerker

Als support engineer bij de servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt van de organisatie bij ICT-issues. Je werkt in en met een team van professionals. Veel zaken kun je zelf afhandelen, soms doe je een beroep op een collega. Je zult zo nu en dan ook zelf op stap gaan naar de klant. Bij Verhagen IT Group zijn dat vaak schepen die 24 x 7 in bedrijf zijn. Je houdt ervan zaken op te lossen en de klanten tevreden te stellen en je levert met de servicedesk een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de dienstverlening en de overige bedrijfsdoelstellingen. Deze functie biedt volop mogelijkheden om zowel  vaktechnisch als organisatorisch door te groeien.


ICT Front- en Backend PHP ontwikkelaar

Wil jij graag werken bij een groeiend bedrijf dat software/ scripts ontwikkelt met de ambities om wereldwijd te opereren? Kun jij zowel zelfstandig als in een gedreven team goed samenwerken? Ligt jou ambitie bij het verbeteren en ontwikkelen van applicaties en de interfaces/koppelingen met andere systemen? Ben jij een echte software goeroe? Dan is dit wat voor jou!.


Systems / network Engineer

Verhagen IT group heeft een uitdagende baan voor ambitieuze system engineers, die kennis en ervaring hebben op het gebied van implementatie en ontwerp van IT-infrastructuren. Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en support van de volledige IT infrastructuur, firewall, netwerk services en configuraties voor externe klanten. Ook definieer en adviseer je ten aanzien van ICT oplossingen bij klanten.